Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Виборчі дільниці Миргорода готові до роботи
2019-03-27

31 березня, у день президентських виборів, на території Миргорода працюватимуть 18 дільниць. Вони входять до 147 виборчого округу. Свою роботу дільниці розпочали 14 березня. На сьогодні, підготовка до виборів Глави держави, на всіх дільницях ведеться, відповідно до плану. Станом на 27 березня вони готові до виборів на 99%. Про це сьогодні повідомили на розширеній нараді, яка відбулася за участю міського голови Сергія Соломахи.

Відповідно до п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, п. 1 ст. 39 Закону України "Про вибори Президента України", з метою забезпечення безпеки під час проведення виборів, матеріально-технічного забезпечення та сприяння дільничним виборчим комісіям у реалізації їх повноважень розпорядженням № 28-р створено робочу групу для оперативного вирішення нагальних питань із підготовки та проведення виборів. На оперативній нараді, яка відбулася 27 березня, обговорили готовність виборчих дільниць та поточні питання.

Як повідомили керівники дільниць, на сьогодні виборчі дільниці практично готові до роботи. 18 виборчих дільниці забезпечені усім необхідним. Проголосувати миргородці зможуть на звичних для них виборчих дільницях. У цьому році місце голосування змінено лише для мешканців мікрорайону Почапці. Дільницю, яка раніше знаходилася в міському будинку культури, перенесено в приміщення колишньої другої школи (станції юних техніків). До 25 березня громадяни мали право змінити місце голосування. До відділу ведення державного реєстру виборців документи на тимчасову зміну місця голосування подали 1000 заявників.

Окружна виборча комісія 147 виборчого округу розташована в приміщенні Районного будинку культури за адресою вул. Гоголя, 141/1. (тел. 5-45-27) і  працює відповідно до плану. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]