Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Впровадження кейс-менеджменту в роботі з ВПО"
2016-09-27

У межах Проекту ПРООН "Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні" відбулася конференція «Впровадження кейс-менеджменту в роботі з ВПО». У програмі дводенного заходу взяла участь миргородська делегація, яку очолював міський голова Сергій Соломаха. Він повідомив, що в місті зареєстровано майже 2,5 тисячі переміщених осіб.

За статистикою - це друге місто Полтавської області по кількості таких громадян після міста Полтави. Значна частина переселенців - діти та пенсіонери. Шукаючи можливі варіанти допомоги таким громадянам було залучено і грантові кошти. За підтримки ПР ООН центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Миргородської міської ради спільно з соціальними партнерами в місті реалізовано ряд проектів, спрямованих на створення належних умов соціальної інтеграції переміщених осіб у територіальній громаді. Фактично  Миргород - перше місто в Україні,  де започатковано реалізацію проектів по працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб. Для оперативного вирішення питань переселенців було створено Єдиний центр допомоги вимушено переміщеним особам, що працює на базі центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Фахівцями ЄЦДПВО налагоджено роботу з координації дій міської влади, громадських організацій та благодійних фондів щодо надання консультаційної, психологічної, юридичної та гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам .

Проведений комплекс заходів із соціальної згуртованості посприяв інтеграції ВПО в громаду і вплинув на порозуміння та єднання з жителями міста. Фахівцями ЄЦДПВО розроблено програмне забезпечення, яке дозволяє вести єдину базу даних внутрішньо переміщених осіб міста та проводити моніторинг щодо надання їм допомоги. Інформаційна підтримка, а також зворотній зв'язок з ВПО здійснюється за допомогою WEB сайту ЄЦДПВО http://iesdvpo-m-mirgorod.webnode.com.ua/

Враховуючи закінчення терміну дії грантової угоди подано заявку на участь у конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування у 2016 році», що проводиться у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» - практики діяльності Єдиного центру надання допомоги внутрішньо переміщеним особам.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]