Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вплив заборгованості по єдиному соціальному внеску на страховий стаж
2018-06-12

06 червня 2018 року в Полтавській обласній державній адміністрації було проведено засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення в режимі відеоконференції з представниками районних робочих груп та керівництва міста та району. На засіданні також піднімалося питання щодо погашення боргів по єдиному соціальному внеску.

У м. Миргороді та Миргородському районі відповідно Реєстру застрахованих осіб станом на 31.05.2018 року перебуває на обліку 2592 суб’єктів підприємницької діяльності. Із них, за даними отриманими від Головного управління Державної фіскальної служби у Полтавській області, 456 осіби мають заборгованість по єдиному внеску у сумі 2110,3 тис.грн., а це не лише недоотримання частини єдиного внеску до бюджету Фонду, а і не зарахування страхового стажу.

         Відповідно до нині діючого пенсійного законодавства встановлена пряма залежність розмірів пенсій від страхового стажу та заробітку, з якого фактично сплачені страхові внески до Пенсійного фонду. Якщо у Вас існує заборгованість по єдиному соціальному внеску, то  періоди, за які не сплачені внески, “випадають” із страхового стажу  та не включаються в заробіток для розрахунку розміру пенсії.

 

Інформаційно-консультативна служба

Миргородського об’єднаного  управління Пенсійного фонду України

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]