Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Візит експертів Проєкту "Енергоефективність у громадах ІІ"
2020-01-21

20-21 січня у Миргороді працюють консультанти Проєкту "Енергоефективність у громадах ІІ". У рамках співпраці з Проєктом "Енергоефективність у громадах ІІ", який реалізується в Україні компанією "Німецьке товариство міжнародного співробітництва" (GIZ) за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), у Миргороді триває впровадження чергового інвестиційного заходу. Він, зокрема, передбачає розробку ПКД на реконструкцію будівлі гімназії ім. Т.Шевченка. Нині визначено підрядника з реконструкції об'єкту  та продовжуються інформаційні заходи у цьому контексті.

Консультанти Проєкту Олег Маслєніков та Андрій Барулін  зустрілися із керівником міста, заступниками міського голови, представниками депутатських профільних комісій Миргородської міської ради.  Під час зустрічі було обговорено план виконання запланованих робіт. Відбувся візит до гімназії ім. Т.Г.Шевченка. Під час зустрічі у залі засідань міської ради було проаналізовано рівні МЕМ, розрахунок отриманих заощаджень. Також у рамках заходу передбачено проведення тренінгу для відповідальних осіб, що займаються енергозбереженням у бюджетних будівлях міста "Енергоменеджмент. Основні моменти".

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]