Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Візит експерта команди підтримки
2020-08-19

19 серпня 2020 року відбувся робочий візит експерта Команди Підтримки CoM-DeP Андрія Палія до міста Миргород. Під час візиту експерт відвідав основні об'єкти, пов’язані з реконструкцією котельні: саму котельню по вул. Прорізній, 4, теплотраси та тепловий пункт. Реконструкція виконується за  проєктом Європейського Союзу "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)".

Під час візиту експерта супроводжували керівник проєкту MO.GE.DI.CO Олександр Логозинський, начальник відділу капітального будівництва Максим Богаєнко та представники підрядної організації ТОВ «ГК "Термоінжиніринг"», що виконують будівельні роботи на об’єкті.

На об’єкті експерт оглянув виконані роботи та поточне будівництво. Перевірив ділянку тепломережі, що об’єднає два теплових райони у один та саму котельню по вул. Прорізній 4а.

Після візиту представники Команди Підтримки взяли участь у засіданні робочої групи. На засіданні були присутні представники організації, що виконує реконструкцію котельні, проєктант, керівник КП "Миргородтеплоенерго". Учасники обговорили основні питання про хід виконання проєкту з реконструкції котельні по вул. Прорізній 4а та теплових мереж, дотримання графіку робіт підрядною організацією  ТОВ "ГК "Термоінжиніринг". Розглянули майбутні плани по будівництву та проблемні питання, які можуть вплинути на темпи виконання реконструкції. Виконавець робіт запевнив, що тепломережі пройдуть випробування та будуть готові до початку опалювального сезону.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]