Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вітання колективу курорту "Миргород" зі 100-річним ювілеєм
2017-05-12

Шановні працівники миргородського курорту, жителі Миргорода та наші гості!

Щиро вітаю миргородську громаду та колектив Приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів «Миргородкурорт» зі знаковою подією. 12 травня миргородській оздоровниці виповнюється 100 років.

Перегортаючи сторінки історії курорту, який у 1917 заснував земський лікар Іван Зубковський, миргородці щиро захоплюються змінами, які відбуваються упродовж цих років на підприємстві. Сьогодні курорт «Миргород» - лідер санаторно-курортної системи України. Досягнення колективу оздоровниці неодноразово відзначалися на державному та міжнародному рівнях. Приватне акціонерне товариство лікувально-оздоровчих закладів «Миргородкурорт» здобуло перемогу у Національному рейтингу «Лідер товарів та послуг України», нагороджено «Золотим знаком якості товарів і послуг України», має звання «Кращий лікувально-оздоровчий заклад» і «Флагман сучасної медицини». Неодноразово в Україні визнавалося «Підприємством року». А 17 жовтня 2013 року на сесії Генеральної Асамблеї Всесвітньої Федерації водолікування та кліматолікування (ФЕМТЕК) у Греції курорт «Миргород» отримав вищу нагороду міжнародної спільноти фахівців курортної справи - звання «Кращого курорту світу». Ці здобутки не були б можливими без наполегливої праці команди професіоналів на чолі з генеральним директором ПрАТ «Миргородкурорт», Заслуженим лікарем України Олександром Гавловським. Олександр Данилович постійно дбає про створення європейських умов для  лікування та відпочинку. Ефективне лікування за десятиліттями напрацьованими методиками, комфортний і змістовний відпочинок, дарують здоров'я і незабутні враження всім відпочиваючим курорту «Миргород».

Перспективна стратегія розвитку оздоровниці приємно радує. Це відзначають миргородці та гості. Щорічно за здоров'ям у Миргород приїжджають громадяни з 30 країн світу. І колектив курорту не зупиняється на досягнутому, а ставить перед собою гідне завдання: високо нести звання "Кращий курорт світу" і зробити його ще більш привабливим та комфортним.

З нагоди ювілею щиро дякую команді курорту "Миргород" за професіоналізм, розвиток санаторно-курортної бази, туристичної привабливості нашого краю, наповнення міського бюджету. Окремі слова вдячності ветеранам санаторно-курортної галузі за внесок у розвиток оздоровниці. Бажаю трудовому колективу курорту подальших успіхів та процвітання. Нехай слава про миргородську оздоровницю, яка допомагає тисячам людей відновлювати здоров'я, і надалі шириться на міжнародних теренах!

З повагою,

міський голова Сергій Соломаха

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]