Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вітаємо з Днем підприємця!
2022-09-03

Шановні підприємці!

Вітаємо Вас зі  святом – Днем підприємця!

Сучасний підприємець по праву вважається героєм нашого часу – людиною, яка володіє не тільки великим обсягом знань, але й здатна приймати відповідальні рішення, мислити зважено і творчо. Ні для кого не секрет, що Ви є однією із прогресивних сил економіки. Вміння задіяти менеджерський талант, ефективно працювати в умовах ринку – це ті риси, які є визначальними для Вас.

Розвиток підприємництва дає можливість вирішувати найактуальніші соціально – економічні проблеми, передбачає зміцнення економіки, надає їй гнучкості, без розвинутого підприємництва не буває цивілізованого суспільства.

Міська влада налаштована на співпрацю та всіляку підтримку бізнесу і вважає його розвиток одним із перспективних і пріоритетних напрямків у нашій громаді. Стабільно в громаді розвивається бізнес і ми всіляко підтримуємо підприємницьку ініціативу.

Хотілось би відзначити, що розвиток малого і середнього бізнесу розглядається сьогодні і з точки зору зайнятості, оскільки в малому бізнесі громади працює майже п'ять тисяч чоловік, і з точки зору соціальних стандартів сімей підприємців, і з точки зору становлення в місті середнього класу.

 Ми  дякуємо сьогодні всім представникам малого бізнесу, хто своєю невтомною працею, ініціативою, енергією, участю у волонтерстві, вмінням ризикувати і долати труднощі активно сприяє розв’язанню важливих соціально – економічних завдань поступального розвитку нашої громади та наближенню перемоги.

Нехай у Ваших сім'ях завжди будуть тепло і затишок, і нехай наша загальна плідна праця буде запорукою нашого добробуту та благополуччя. 

 

Відділ підприємництва, торгівлі та агропромислового комплексу

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]