Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вітаємо лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2015»
2015-02-02

Відділ освіти Миргородської міської ради, методичний кабінет щиро вітають лауреатів ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015» Остапенко Любов Іванівну,  учителя образотворчого мистецтва НВК «Гелікон», та Полтавську Дар’ю Анатоліївну, учителя правознавства НВК «Гелікон», з перемогою в обласному турі Всеукраїнського конкурсу!

Остапенко Любов Іванівна, учитель образотворчого мистецтва,  спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, «Старший вчитель». Вміє зацікавити своїм предметом всі вікові категорії учнів, уроками образотворчого мистецтва  сприяє розвитку чуттєвої сфери, емоційного інтелекту, художньо-естетичного досвіду та творчих здібностей школярів. Засобами образотворчого мистецтва виховує високі естетичні ідеали, формує  художнє осмислення світу, розвиває здатність до самовираження, навчає спостережливості, прищеплює почуття краси природи, інтерес до української національної культури.

Полтавська Дар’я Анатоліївна - учитель історії та правознавства, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, яка  володіє сучасними освітніми технологіями, методичними прийомами, педагогічними засобами та  ефективно використовує їх у навчально – виховному процесі. Досконало володіючи комп’ютером, оперуючи різноманітними цифровими ресурсами,  вона організовує дослідницьку діяльність учнів, зорієнтовує їх в індивідуальному пошуку інформації, навчає правильно оцінювати надійність інформаційних джерел, створювати власні електронні проекти.

Закономірно, що учителі Остапенко Л.І. та Полтавська Д.А. на заочному етапі конкурсу ввійшли в п’ятірку кращих конкурсантів у номінаціях «Образотворче мистецтво» і «Правознавство» та вибороли право на участь у очних випробуваннях. Під час змагань педагоги успішно презентували свій педагогічний досвід, на високому рівні показали  майстер - клас «Я роблю це так….», майстерно провели конкурсний урок зі свого фаху. Обидві конкурсантки за оцінкою компетентного журі посіли  почесне ІІ місце.   

Тож вітаємо Любов Іванівну та Дар’ю Анатоліївну із заслуженою перемогою! Бажаємо їм неймовірного щастя відкриттів і злетів!  Зичимо міцного здоров’я, сил і натхнення, нових здобутків на освітянській ниві! Нехай не згасає тепло сердець і любов до своєї професії! Нехай вистачає наснаги у роботі в ім’я майбутнього нашої країни!    

 

Відділ освіти Миргородської  міської ради, методичний кабінет

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]