Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Військовий облік громадян України 2004 року народження
2021-01-12

Із 04 січня 2021 року на території міста Миргорода та району розпочалася приписка юнаків 2004 року народження до призовної дільниці Миргородського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет Миргородської міської ради та голова Миргородської районної державної адміністрації. Створено комісію з приписки та затверджено її склад на чолі з військовим комісаром, а також склад медичної комісії та графік проведення приписки.

На виконання  статті 14 Закону України «Про військовий обов'язок та військову службу» від 04.04.2006 року № 3597, виконуючи постанову Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року № 1236 «Про встановлення та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» засідання комісії з питань приписки розпочнуться з 25 січня 2021 року.

Юнаки 2004 року народження, які зареєстровані по Миргородській міській громаді, Ромоданівській селищній громаді, Великосорочинській сільській громаді, Комишнянській селищній громаді, але навчаються або проживають за межами району, повинні особисто з’явитися на призовну дільницю Миргородського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки в термін до 22 січня 2021 року для приписки до призовної дільниці.

Наголошую:

Стаття 14 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу». 

Приписка громадян України до призовних дільниць

1. Приписка громадян України чоловічої статі до призовних дільниць проводиться з метою взяття їх на військовий облік, визначення наявних призовних ресурсів, ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей.

Прошу з відповідальністю віднестися до виконання військового обов’язку громадян України.

                                                                          Військовий комісар Олександр БАБЕНКО

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]