Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відритий урок математики
2017-02-21

На сучасному етапі реформування української держави діяльність учителя повинна бути позначена творчістю, ініціативністю, високою ефективністю освіти, професійною та педагогічною майстерністю. Нещодавно  в Миргородській ЗОШ I-III ст. №9 імені Івана Андрійовича Зубковського Каленіченко Галина Анатоліївна провела відкритий урок, на якому продемонструвала систему роботи з використанням різноманітних технологій. Тема уроку - «Додавання раціональних чисел» - була переплетена з днем жінок та дівчат у науці, яке відзначається в світі 11 лютого.

Перше, що хотілося б  відмітити - це доброзичливе ставлення до учнів. Попри інтенсивність навчального процесу (жодної хвилини діти не сиділи без діла, один вид діяльності змінювався іншим), атмосфера уроку не здається напруженою, а має вид дружнього спілкування. Вчителю вдається постійно утримувати увагу дітей. Різноманітні види роботи на уроці - усний рахунок, інтерактивні вправи «метеоритний дощ», «що б це значило», письмові вправи, які виконувались колективно чи самостійно, - були пов’язані з відповідними розгадками, що відповідали прізвищам відомих жінок-математиків. Діти підготували інформацію про  Феано, Гіпатію, Марію Аньєзі, Гортензію Флоренс та Софію Ковалевську. Галина Анатоліївна розповідала  про нашу сучасницю Марину Вязовську, яка в 2016 році отримала премію Салема, та з гордістю говорила про свою ученицю Валерію Дадачко.

На уроці були присутні молоді колеги з інших шкіл, які взяли для себе багато корисного та цікавого, відмітили високий професіоналізм учителя.

Цікавий, насичений, різноманітний урок. Доброзичливе ставлення вчителя, вміння відмітити найменші успіхи учня, віра у їхню здатність долати складнощі, проста подача інформації -  це і є висока майстерність педагога, якою володіє Галина Анатоліївна.

Худолій Н.О.,

голова методичного об’єднання

вчителів математики м.Миргород.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]