Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відремонтовану техніку- на передову
2015-04-09

Волонтери Миргородщини відправили на передову чергову допомогу землякам. Відремонтовану техніку, продукти харчування, консервацію, домашню випічку та обереги передадуть бійцям 17 окремої танкової бригади.

Присутні на передачі автомобілів представники влади подякували солдатам за відважну службу, а волонтерам – за допомогу та підтримку армії. Дві вантажівки  доправили  з  Хмельницької області. Машини привезли у Миргородський район,  де волонтери надали кошти та матеріали для капітального ремонту. Як повідомив учасник АТО, мешканець с. Декабристи Юрій Ставицький, за сприяння підприємства "Агротехгарантія" ,  ДГ ім. Декабристів,  благодійного фонду " Земля Миргородщини" та благодійного фонду  "Єдиний координаційний центр з надання допомоги патріотам Миргородщини, які беруть участь в АТО" техніку відновили за 12 днів. З провізією допомогли приватні підприємці Миргорода та району. Воду надав Миргородський завод мінеральних вод. Продукти харчування, консервацію та випічку привезли з Черкащанської та Попівської сільських ради. Копченості передали активісти з с. Вовнянка. Маскувальну сітку виготовили віруючі баптисти, а обереги – вихованці Миргородського ЦЕВ. Воду та провізію відремонтована техніка повезе у 17 окрему танкову механізовану бригаду, яка тримає оборону станиці" Луганська". На передову вантаж планують доставити до Великодніх свят, - повідомив волонтер штабу "Допомога захисникам Вітчизни" Віктор Фесенко.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]