Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відновлюють роботу спортивні відділення Миргородської ДЮСШ та спортклуби
2022-04-13

У Миргородській громаді поступово повертають спорт в життя місцевих дітей та підлітків, а також переселенців. Заняття з футболу, волейболу, легкої атлетики, настільного тенісу, боксу, гирьового спорту та інших видів  проводять на базі освітніх закладів та ДЮСШ з дотриманням усіх безпекових норм. Тобто заняття відбуватимуться лише в тих приміщеннях, в яких (або поряд з якими) є укриття.  

Дистанційно проводять заняття з греко-римської боротьби, баскетболу, шахів. Запрацювали приватні спортивні клуби. Відновлено тренування після початку війни з тайського боксу та карате. Тренери переконані, що емоційне та фізичне навантаження допоможе дітям відволіктися від жахіть війни. Заняття спортом в нинішніх умовах – це своєрідний антистрес та спосіб переключитися. Підростаюче покоління повинно бути здоровим, сильним і стресостійким!  Керівники  спортивних відділень та клубів самостійно повідомляють батьків та дітей про розклад тренувань. 

Щоб отримати необхідну інформацію, телефонуйте: відділ освіти Миргородської міської ради (05355)- 5-47-49, Миргородська ДЮСШ - (05355) 5-65-55, (069)-050-89-22, (093) 752-76-61.

Контакти тренерів-викладачів

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]