Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відкриття нових дитячих майданчиків
2017-07-24

З початку цього року за сприяння народного депутата України Олега Кулініча відкрито шість дитячих майданчиків. Ще 1 червня до Дня захисту дітей у центральному парку міста (парк «Дружба») відкрили перший з них. Інші ж п’ять презентовано за останні два тижні.

15 липня сучасний ігровий комплекс з’явився у Нафтомістечку (мікрорайон «Мінзаводський»). А 22 та 23 липня майданчики з’явилися у мікрорайоні «Спортивний» (вул. Тичини та вул. Троїцька, 57), у мікрорайоні «Личанка» (ОСББ «Козацький, 2014») та у мікрорайоні «Лісок» (вул. Старосвітська, 19).

Ініціювали встановлення дитячих майданчиків – місцеві жителі. А підтримав ініціативу та допоміг її реалізувати народний депутат України Олег Кулініч.

Олег Іванович був особисто присутній на відкритті кожного об’єкту.Він зазначив, що встановлення ігрових комплексів, безпечних та яскравих місць відпочинку для дітей – це важлива частина його програми.

-   Ми виконали програму, яку запланували на цей рік по встановленню дитячих майданчиків у Миргороді. За півроку було встановлено шість майданчиків. Приємно, коли те, що було започатковано більше п’яти років тому, успішно реалізовується і донині. Люди чекають на цю програму, розуміють, що робиться корисна справа для дітей. Встановлені майданчики красиві, яскраві і надійні. За ці п’ять років не було жодної скарги. У своїй роботі дотримуюся принципу, що якщо хочеш зробити щось гарне для людей, то треба робити на совість. Я сам батько, у мене є донька, тож добре розумію, що діти мають гуляти і спілкуватися в гарно облаштованих місцях, а не на запилених узбіччях вулиць. Отож програма по встановленню дитячих майданчиків триває!

Секретар міської ради, голова комісії з захисту прав дітей Наталія Гирка подякувала народному депутатові за щедрий подарунок для миргородської малечі.

- Міська рада опікується тим, аби місцеві дітлахи мали можливість зростати щасливими та здоровими, аби для них були створені гарні та безпечні місця відпочинку. Особлива увага зараз приділяється віддаленим мікрорайонам міста. Ми дуже вдячні Олегу Кулінічу за те, що він допомагає в цій важливій справі та встановлює в місті такі красиві, яскраві та якісні дитячі ігрові комплекси.

Подякували Олегу Кулінічу також жителі мікрорайонів. Та найбільшою винагородою за зроблену справу були щирі посмішки та сміх задоволених дітлахів.

Відкриття майданчиків стало справжнім святом не лише для маленьких миргородців (яких, до слова, частували морозивом та радували дарунками), а й для їхніх батьків, котрі навіть після офіційної презентації майданчиків та концертної програми, продовжили святкування у дружному колі.

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]