Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбувся плановий виконком
2016-11-09

09 листопада відбулося планове засідання виконкому. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха. На засіданні йшлося про виконання договірних зобов’язань щодо залучення коштів забудовників на розвиток інженерно-транспортної інфраструктури міста, надання в тимчасове користування місця під розміщення зовнішньої реклами, укладання договорів врегулювання правовідносин та договорів сервітутного користування, надання в оренду окремого конструктивного елементу благоустрою комунальної власності міста за 9 місяців 2016 року.

Зокрема, за словами в.о. начальника відділу архітектури та містобудування Ірини Семаєвої, за ІІІ квартали 2016 року на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста від сплати по новим та укладеним в попередніх роках угодах надійшло 916 536,0 грн. Перевиконано план надходжень до бюджету на 196 536,0 грн. Відділом архітектури та містобудування підготовлено та укладено виконавчим комітетом 15 договорів про пайову участь у розвиток інфраструктури м. Миргорода на суму – 688 163,18 грн.

У результаті проведеного моніторингу до кінця 2016 року плануються до введення в експлуатацію багатоквартирні житлові будинки по вул. Сорочинській, 53(Лубнижитлобуд) та по вул. П.Мирного, 3 (Ангропродукт), а отже і надходження до бюджету очікуються ще в сумі близько 394 000,0 тис.грн. Проблемними залишаються питання із забудовниками, які з різних причин не сплатили кошти згідно з укладеними угодами. Такі питання вирішуються в судовому порядку, - сказала доповідач.

                              За словами начальника земельного відділу Тетяни Зелінської, від договорів врегулювання правовідносин та договорів сервітутного користування  за 9 місяців 2016 року надійшло коштів на суму 1 379 130,09 грн.. З боржниками проводились бесіди та направлялись листи – претензії. Але не зважаючи на це, не всі боржники сплатили кошти за використання земель комунальної власності. Станом на 01.10.2016 року найбільшу суму заборгованість мають 13 суб'єктів господарювання. З боржниками ведеться претензійна робота.

За 9 місяців 2016 року від надання в оренду окремого конструктивного елементу благоустрою комунальної власності до міського бюджету надійшло 524.1 тис. грн. Це більше минулорічної суми на 148.7 тис. грн., повідомила начальник споживчого ринку та підприємництва Любов Кундій.

Обговоривши питання, було прийнято рішення продовжити  активізувати  роботу з боржниками.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]