Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулося засідання профільної комісії
2017-02-17

17 лютого, у рамках організації роботи двадцять першої сесії міської ради сьомого скликання, відбулося засідання  комісії з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв’язку, екологічної політики. На порядок денний було внесено наступні питання:

  Про співробітництво щодо розробки та реалізації Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону на 2017-2021 роки; Про затвердження Програми "Модернізація теплового району "Авіамістечко" в м. Миргород Полтавської області", в рамках програми DemoUkrainaDH у співпраці з НЕФКО; Про співробітництво територіальних громад міста Миргорода та селища міського типу Велика Багачка в частині спільного фінансування (утримання) інфраструктурних об'єктів; Про внесення змін до рішення 20 сесії міської ради 7 скликання від 26 січня 2017 року №12 «Про внесення змін до рішення 19 сесії міської ради 7 скликання від 22.12.2016 року №33 «Про затвердження програми капітального ремонту житлового фонду м. Миргорода на 2017 рік»; Про надання згоди на прийняття в комунальну власність територіальної громади міста Миргорода контейнерів для твердих побутових відходів; Про затвердження Програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів інфраструктури міста Миргород на 2017-2021 роки; Про внесення змін до рішення 20 сесії міської ради 7 скликання від 26 січня 2017 року №27 «Про затвердження  переліку об’єктів на 2017 рік по ремонту дорожньо-мостового господарства та  об’єктів благоустрою м. Миргорода».

                 Варто зауважити, що депутати та відповідальні керівники комунальних служб досить докладно обговорювали інформацію по кожному питанню, дискутували та  висловлювали свою точку зору  у сфері житлово-комунального господарства. Особливо широко тривало обговорення Стратегії розвитку регіону та подальшої роботи комунальних підприємств після реорганізації.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]