Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулося перше засідання Робочої групи для супроводу проєктів у рамках НКПВУ
2019-11-05

29 жовтня за головування заступника міського голови Сергія Михайленка відбулося перше засідання Робочої групи для супроводу проєктів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. У заході взяли участь Всеволод Яковлєв, ключовий експерт ПРООН із залучення зацікавлених сторін, та Дмітрій Коваленко, спеціаліст ПРООН із залучення громадськості.

Під час засідання було детально обговорено питання розробки Плану соціального менеджменту по реалізації двох проєктів міста в рамках НКПВУ, а саме "Реконструкція центру естетичного виховання за адресою: вул. Грекова 5 в м.Миргород Полтавська обл." та "Реконструкція старої будівлі школи № 1 під школу мистецтв по вул. Гоголя, 173/2 в м. Миргород Полтавської області". Даний документ має включати в себе: оцінку екологічних і соціальних впливів і ризиків, список зацікавлених сторін та план їх залучення, комунікаційний план та план екологічного та соціального моніторингу. Кожен розділ Плану був детально обговорений членами робочої групи та прийнято рішення до 11 вересня завершити розробку Плану соціального менеджменту двох проєктів, що реалізовуються в рамках НКПВУ, погодити їх з кінцевим бенефіціаром – відділом капітального будівництва – та надіслати експертам на рецензування.

Згідно розпорядження міського голови від 21 жовтня 2019 року № 62-р щодо створення Робочої групи та затвердженого даним розпорядженням Положення про Робочу групу, було розглянуто питання про обрання та затвердження відповідальних осіб з числа членів Робочої групи для супроводу проєктів в рамках НКПВУ. На засіданні обрано спеціалістів по зв'язках з громадськістю та зацікавленими сторонами, по роботі з пропозиціями та скаргами, з екологічного та соціального моніторингу реалізації проєктів, з управління ризиками. А також зі складу Робочої групи обрано моніторингову групу, яка буде здійснювати моніторинг проєктів НКПВУ, збір та аналіз інформації, проведення візитів на об'єкти будівництва, звітування про поточні результати моніторингу, представляти Робочій групі рекомендацій по впровадженню заходів, виконувати оцінку екологічного та соціального впливу проєктів після їх впровадження.

Прийняті рішення на засіданні Робочої групи для супроводу проєктів у рамках НКПВУ оформлені протокольно та взяті до виконання.

 

Протокол №1 засідання Робочої групи для супроводу проєктів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]