Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулася установча сесія новообраної Миргородської міської ради
2020-11-18

18 листопада відбулася установча сесія новообраної Миргородської міської ради, яку провів голова Миргородської міської виборчої комісії  Євген Ревуцький.  На засіданні було оголошено протоколи щодо результатів голосування на перших місцевих виборах 25 жовтня 2020 року: виборів міського голови та депутатів міської ради. За словами Євгена Ревуцького, уже втретє на посаду очільника міста, а нині голови Миргородської міської територіальної громади, обрано Сергія Соломаху.  За нього проголосували 4677 виборців, що становить 42,32%.  Сьогодні на установчій сесії Сергій Соломаха отримав відповідне посвідчення  та склав присягу.  Також на засіданні  було  вручено посвідчення   депутатам Миргородської міської ради 8 скликання.  Усього в раді  працюватиме  34 депутати на чолі з міським головою Сергієм Соломахою.

До Миргородської міської ради, за інформацією, розміщеною на сайті  ЦВК,  пройшло 9 партій.  До складу депутатського корпусу Миргородської міської ради 8 скликання  ввійшли 34 депутати на чолі з головою Миргородської міської територіальної громади. Найбільшу кількість мандатів - 6, отримала політична партія "Довіра". ЇЇ в раді представлятимуть Валентина Аршинова, Олександр Залєський, Тетяна Колибельнік, Ольга Ошека, Олександр Острянин та Сергій Данилевський. Політична партія "Слуга народу"  має 4 представники: Олександр Гуржій, Вікторія Козлова, Євген Ошека та Віталіна Романюк. У "Рідного міста"  буде 4 мандати: Олександр Цись, Михайло Лавицький, Сергій Горобець та  Валентина Фененко. Така ж кількість представників буде від партії "За майбутнє": Сергій Кривчун, Раїса Мокрій, Олександр Пась та Віталій Сєров. 4 мандати отримала  "Опозиційна платформа - за життя". Від цієї політсили в раду пройшли Віктор Овчаренко, Микола Ручка, Валентина Сиверин та Яна Чепурна.  По три мандати буде у "Батьківщини", "Сили і честі", "Свободи" та "Європейської солідарності". Від "Батьківщини" у раді працюватимуть Олена Булойчик, Олег Говоруха та Костянтин Богданов.  Від "Свободи" в раді працюватимуть Олександр Білоконь, Роман Коршунов та Анатолій Соломаха. "Європейську солідарність" представлятимуть Леся Золотарьова, Олександр Карпенко та Анатолій Карбан. А "Силу і честь" -  Сергій Швайка, Оксана Денисенко і Анатолій Чорнобай.

Голова Миргородської міської територіальної громади Сергій Соломаха привітав новообраних депутатів, побажав їм плідної роботи та подякував всім, хто взяв участь у виборах. Далі буде обрано секретаря міської ради, сформовано постійні депутатські комісії та їх персональний склад.

 Фотоальбом "Установча сесія  новообраної Миргородської міської ради"

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]