Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вічна пам’ять
2020-11-10

 Миргородська міська рада з глибоким сумом сповіщає про смерть голови ради Миргородської міської організації ветеранів Василя Юхимовича Вертелецького. 10 листопада 2020 року на 71-му році життя зупинилося серце нашого земляка.

Василь Юхимович народився 9 травня 1949 року в с. Броварки, Лубенського району Полтавської області. У 1975-79 роках навчався у Київській вищій школі МВС. Понад 30 років життя присвятив службі в органах внутрішніх справ. Пройшов шлях від лейтенанта до підполковника  міліції. Ветеран МВС України. Має багато відзнак  та нагород за бездоганну службу.

 Звільнившись зі служби з міліції, Василь Юхимович продовжив громадську діяльність.  У 2003 році  очолив міськрайонну спілку пенсіонерів органів МВС "Закон служить людині", а згодом, у 2008 році,  став головою ради Миргородської міської організації ветеранів України. Під керівництвом Василя Юхимовича  ветеранська організація  визнана кращою не лише на теренах нашої області, а й в Україні.

За ініціативи та авторства Василя Юхимовича було видано низку книг, в яких зібрані оповіді про миргородців минулого й сьогодення, які прославили наш край в Україні і далеких світах: "Миргород. Ветеранська слава", "Секретній операції "Френтік" у Миргороді – 70 років" та інші. За  активну громадську позицію  у 2009 році Василь Юхимович  отримав звання "Людина року" в загальноміському рейтингу популярності.  Багато років він представляв інтереси ветеранів у Громадській раді міста. У  2015 році Василь Вертелецький нагороджений Почесною відзнакою "За особистий вклад у розвиток міста".  Має  відзнаки від  Полтавської обласної  ради та спілки  ветеранів.

На 71 році життя перестало битися його велике, добре серце. Висловлюємо глибоке співчуття рідним та близьким покійного. Світла пам’ять про Василя Юхимовича назавжди збережеться в серцях тих, хто його знав.

Вічна пам'ять і Царство небесне

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]