Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Веселі старти для юних миргородців
2019-06-03

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей на стадіоні «Старт» відбувся міський фізкультурно-оздоровчий захід «Веселі старти» серед учнів освітніх закладів. Відповідно до положення про змагання в складі команд брали участь по п’ять хлопчиків та п’ять дівчаток  2003-2004 р. народження. Головне гасло змагань «Здорові діти – здорова нація» є одним з пріоритетів Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в нашій державі. Організатори заходу – міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділ молоді і спорту, відділ освіти міської ради. 

Спортивна програма змагань включала в себе три естафети: «Звичайна», «Хокеїсти» та «Перешкода». Сім команд (ЗОШ №1 імені Панаса Мирного,ЗОШ №3, Спеціалізованої школи №5, ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського, ЗОШ №7, гімназії імені Т.Г. Шевченка,  НВК «Гелікон»), незважаючи на доволі спекотні погодні умови, показали хороший рівень загально фізичної підготовки та проявили морально-вольові якості для досягнення кінцевого позитивного результату.

             На проведенні церемонії нагородження учасників змагань привітав заступник міського голови О.В.Гуржій та подякував дітям за активну участь у змаганнях і побажав їм постійно підвищувати свій рівень  фізичної підготовленості.

             Згідно з підсумковим протоколом змагань, третє місце посіла команда ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського, друге місце - за учнями ЗОШ №1 імені Панаса Мирного, а переможцями змагань та володарями Кубку стала команда ЗОШ №7. Учасники команд-призерів та переможці змагань  нагороджені командними та індивідуальними грамотами,  медалями міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Крім того, всі команди отримали святкові короваї та солодкі напої для кожного учасника.  

              Організатори заходу висловлюють вдячність завідувачу стадіону «Старт» Маклаку Ю.П. за  комфортні умови для проведення заходу та директору ТДВ «Миргородський хлібозавод» Бзенку О.М. за надання благодійної допомоги у вигляді святкових короваїв.

 

 

                                                                                                   ММЦФЗН «Спорт для всіх»

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]