Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Веселе захоплююче свято у мікрорайоні "Мінзаводський"
2019-06-03

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях  продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Відзвеніло, відшуміло веселе захоплююче свято 2 червня і у мікрорайоні "Мінзаводський". Дітлахи розважалися  біля дитячого майданчика на Свидницького, 5 і на подвір’ї ЗОШ № 3.

Вони залюбки розгадували загадки, читали вірші, танцювали і брали участь у різних цікавих конкурсах, які підготували працівники ЦКД. Діти ласували солодкою ватою, порадували малечу організатори свята і послугами аквагримера. Свято дитинства пройшло на славу. Задоволеними залишилися усі. Дітлахи тішилися подарунками і розвагами, а дорослі раділи тому, що змогли для наймолодших українців подарувати миті щастя та радості.

Велика подяка за надану допомогу у проведенні свята дитинства Миргородській міській раді, спонсорам: депутату міської ради Сиверин В.М., підприємцям - Стариковській М.О.(маг."Ласунчик"), Никоненку С.Б.(ресторан "Козацькі розваги"), депутату міської ради від мікрорайону "Мінзаводський" Заливчій М.О, головам будинкових та вуличних комітетів Шведовій Т.М, Коровіній І.М., Дзябенко Н.В., Гаряжі В.В., директору ЗОШ №3 Пляшник Л.С., особлива подяка  працівникам Центру культури та дозвілля.

Діти – це квіти нашого життя! І це не просто гарна фраза. Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки майбутнє нашої країни, а й майбутнє всього нашого світу.

 

 

 

 Рада мікрорайону

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]