Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Велоконцепцію презентовано!
2015-07-27

Минулої суботи на центральній площі міста зібралася чисельна кількість велосипедистів, аби популяризувати двохколісний вид транспорту. Організували акцію працівники відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Миргородської міської ради спільно з громадською організацією "Передвижник".

Проект реалізується Асоціацією велосипедистів Києва за фінансової підтримки Європейського Союзу та Європейської федерації велосипедистів. Партнерами проекту виступають Центр соціальних та ділових ініціатив (Яремче) та Європейська федерація велосипедистів (Брюссель). Підтримку надає також Український інформаційний центр велотранспорту. Проведення підрахунку велосипедистів місцевими волонтерами відбулося завдяки підтримці товариства українсько-німецького співробітництва GIZ в рамках проекту "Енергоефективність у громадах".

Для миргородців була цікавою інформація про заплановані маршрути велодоріжок та загалом етапи створення комфортних умов для велосипедного руху. Більше трьохсот осіб взяли участь у анкетуванні та висловили свою точку зору з приводу перспектив подальшого розвитку велосипедної мережі. Велопробіг на підтримку акції об'єднав цього дня як професіоналів велосипедного руху, так і початківців, спільною ідеєю - обрати екологічний вид транспорту і власним прикладом переконати оточуючих у його перевагах.

 

Прес-служба міської ради

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]