Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Велофорум-2016
2016-10-31

21-23 жовтня у Харкові на "Велофорумі-2016" національні та локальні велосипедні політики обговорювали інфраструктурні рішення та безпеку руху, адвокаційні проекти зі сталої мобільності. У заході взяли участь 114 представників із 27 міст України і 6 країн Європи. Миргород, як велосипедне місто України, представляли начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Миргородської міськради Тетяна Усик та заступник голови ГО "Передвижник "Ілля Цибульський.

Цього року на форумі дискутували про "велосипедну революцію" в Європі, перспективи її появи в Україні, проблеми розвитку українських міст. У перший день форуму місцеві активісти, спеціалісти з розвитку міст та представники влади обговорили національні та локальні велополітики, бізнес та велоактивізм. До заходу долучилися також представники з Чехії, Бельгії та Німеччини. На прикладі власних країн вони розповіли про інтегрований розвиток міст в Україні та розробку міських велосипедних стратегій. Результатом участі представників влади Харкова у форумі стало затвердження Велоконцепції Харкова. Харків - восьме місто в Україні, яке приймає "Velo Forum". Наступного року форум пройде у Миколаєві.   

У Миргороді Концепцію розвитку велоінфраструктури прийнято у 2015 році. У 2016 році за програмою підтримки ініціатив громадян встановлено велопарковку в школі №3, за здану макулатуру велопарковку встановлено в школі №5, на виконання петиції громадян розробляється проект по встановленню велопарковок біля муніципальних будівель. Виготовлено проектно-кошторисну документацію на будівництво велодоріжки по вулиці Гоголя та подано проект для участі в обласному конкурсі.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]