Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вдячність миргородським променадівцям
2016-10-13

Я не можу вам передати, як мені приємно писати цей звіт. Разом з Ehduard Hatmullin ми мали честь отримати від дітей з Школа народного танцю "Променад", м.Миргород (Oksana Matviienko) автівку, на яку вони заробили кошти своїми виступами! 18 червня 2016 року в місті Миргород на благодійному концерті, присвяченому воїнам - захисникам Вітчизни, який провела Школа народного танцю "Променад" (керівник - Андрій Матвієнко) під егідою Асоціації десантників Миргородщини, було зібрано 22 639 гривень 20 доларів та 1 000 російських рублів. Ці кошти були направлені на придбання автомобіля в зону АТО на першу лінію для підвезення боєкомплекту, води та продуктів харчування.

8 жовтня в Миргороді на центральній площі міста відбулося освячення авто (отцем Романом Київського патріархату) та передача автомобіля в зону АТО. Захід відбувся за участю дітей танцювального ансамблю, воїнів АТО, жителів та гостей міста.
  І ось я щаслива відзвітувати, що ця автівка вже в зоні бойових дій.. Так як і мріяли діти.. Сонечка маленькі! Я не можу вам передати, які хлопці були вам вдячні! А я в свою чергу хочу подякувати вашим батькам та вчителям за те, що виховали таку надійну підтримку та надію Країни! Слава Україні!

 

Вікторія Мірошниченко, м.Костянтинівка

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]