Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Важлива інформація!
2016-05-27

Миргородська міська виконавча дирекція Полтавського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності інформує. Звертаємо Вашу увагу, що на даний час в закладах охорони здоров'я Полтавської області недостатня кількість бланків листків непрацездатності, тому є випадки видачі застрахованим особам за період тимчасової непрацездатності довідок довільної форми.

Згідно із ч.1 ст.31 Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 №1105-XIV (далі - Закон 1105) підставою для призначення допомоги по тимчасовій непрацездатності, по вагітності та пологах є виданий у встановленому порядку листок непрацездатності, тому видані застрахованим особам довідки оплаті не підлягають.

Порядок і умови видачі, продовження та обліку листків непрацездатності, здійснення контролю за правильністю їх видачі встановлюються центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я, за погодженням з Фондом.

“Порядок оплати перших п’яти  днів тимчасової непрацездатності внаслідок захворювання або травми, не пов’язаної з нещасним випадком на виробництві, за рахунок коштів роботодавця”, який затверджено Постановою Кабінетів Міністрів України № 440 від 26.06.2015 (далі – Постанова № 440), визначає умови оплати перших п’яти днів тимчасової непрацездатності. Відповідно до ч.3 Постанови №440, підставою для оплати днів тимчасової непрацездатності є виданий у встановленому порядку листок непрацездатності, тому по довідці перші п’ять днів тимчасової непрацездатності за рахунок коштів роботодавця не підлягають оплаті.

Призначення та нарахування матеріального забезпечення застрахованим особам буде здійснюватися за умови обміну довідок на бланки листків непрацездатності.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]