Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Валерій Головко: безпеку жителів і в місті, і в селі повинні забезпечити на високому рівні
2015-01-30

Полтавська область переходить на посилений режим патрулювання і забезпечення безпеки громадян. Йдеться про збільшення кількості патрулів правоохоронців на вулицях міст і сіл, цілодобову охорону важливих об’єктів інфраструктури та соціальних закладів, створення сучасної системи відеоспостереження в області.

Такі виклики часу й завдання для влади на нараді з головами райдержадміністрацій, очільниками міст обласного значення та керівниками силових структур озвучив голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко. Про це очільник області говорив і під час брифінгу з журналістами в ОКІА «Новини Полтавщини». Підстави для посилених заходів безпеки — військова агресія з боку Російської Федерації та непроста ситуація на сході України.
  — Наразі відповідні структури, а це правоохоронні органи, СБУ, військові комісаріати, розробляють план заходів щодо забезпечення безпеки починаючи з сіл, прикордонних територій і закінчуючи містами та районними центрами області, — наголосив Валерій Головко. — Сьогодні немає різниці, йдеться про безпеку жителів у місті, в районі чи в селі — у всіх  населених пунктах без винятку заходи безпеки повинні проводитися на високому рівні.
  Голова ОДА наголосив,  що органами МВС відпрацьована схема патрулювання  населених пунктів та охорони об’єктів надзвичайного стану. Йдеться про підприємства водопостачання та водовідведення, енерго- та теплогенеруючі підприємства, важливі об’єкти інфраструктури, соціальні заклади, як то школи, дитсадки, лікарні. Збільшити кількість патрулів удвічі на теренах області планують завдяки співпраці з громадськими організаціями, приватними охоронними фірмами та небайдужими патріотами, які прагнуть стати на захист рідних міст і сіл. На разі у всіх районах області створюються дієві територіальні загони самооборони.
  — Ці загони діятимуть виключно у форматі співпраці з органами внутрішніх справ і СБУ, яким  підпорядковуватимуться на пряму, — пояснив Валерій Головко. —  І тільки на підставі цієї роботи і цієї співпраці матимуть право отримувати травматичну зброю.
  У рамках посилення заходів безпеки у населених пунктах області також будуть встановлені додаткові камери відеоспостереження. Ще одне нагальне завдання — це ремонт споруд цивільного захисту. За словами Валерія Головка, третина їх не відповідає вимогами сьогодення. Це насамперед стосується сховищ, що знаходяться безпосередньо у житлових будинках. Протягом 20 років мешканці використовували їх на власний розсуд, не за призначенням, та й ЖЕКи не надто переймалися ремонтом. При цьому голова облдержадміністрації запевнив, що за кілька тижнів  всі споруди цивільного захисту стовідсотково відповідатимуть вимогам щодо цивільної оборони.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]