Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
В Україні вже оповіщено про мобілізацію понад 60 тисяч військовозобов’язаних
2015-01-28

В Україні вже оповіщено про мобілізацію понад 60 тисяч військовозобов’язаних. Про це повідомила речниця Міноборони України Вікторія Кушнір"Мобілізація до лав Збройних сил триває планово. Зараз у всіх військкоматах України проводиться планова робота щодо оповіщення та розпочата робота медичних комісій", - зазначила вона.

"В рамках 4-ї хвилі мобілізації ведеться робота щодо створення єдиного реєстру військовозобов’язаних. На даному етапі до цього реєстру потраплятимуть ті, хто ухиляється від мобілізації", - зазначила вона.За словами Кушнір, у подальшому ці списки будуть подані до МВС та Генштабу ЗСУ, які вживатимуть відповідних заходів з притягнення до відповідальності тих, хто ухилися від служби, згідно із законодавством України. У Міністерстві оборони України є достовірна інформація щодо підготовки проросійськими силами провокацій з метою зриву мобілізації", - зазначила вона. Кушнір додала, що мобілізацію спробують зірвати "проведенням постановочних акцій та пікетування будівель військкоматів із залученням зацікавлених ЗМІ". У зв’язку з цим Міністерство оборони закликало представників ЗМІ бути об’єктивними під час висвітлення подій, пов’язаних із державним завданням, - мобілізацією,-  повідомляє УНІАН.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]