Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
В Україні відкрили правничу Вікіпедію – WikiLegalAid
2018-12-13

13 грудня 10:00 Координаційним центром з надання правової допомоги була  проведена презентація довідково-інформаційної платформи правових консультацій «WikiLegalAid». WikiLegalAid (wiki.legalaid.gov.ua) – інформаційна платформа, що функціонує за принципом Wikipedia. Інформація постійно оновлюється з урахуванням змін законодавства та судової практики. Цією базою можуть користуватись як юристи-практики, студенти-правники, правозахисники, так і пересічні громадяни. Консультації підготовлені так, щоб бути зрозумілими не лише фахівцям, а й людям без юридичної освіти.

У базі правових консультацій міститься більше 1400 консультацій з найактуальніших правових питань, з якими звертаються клієнти до системи БПД. Окрім правової інформації, у WikiLegalAid можна побачити не лише посилання на нормативні акти, а й зразки процесуальних документів та посилання на судові рішення»

Доступ до всієї інформації, що міститься в базі, є безкоштовним для користувачів платформи. Єдина умова – наявність інтернету. Незалежно від того, де знаходиться людина, вона може отримати якісну правову інформацію.

Тепер скористатися базою правових консультацій може кожен охочий. Головна сторінка WikiLegalAid оновлена, стала більш зручною для користувачів. Для отримання інформації треба ввести у вікні пошуку на головній сторінці слово або його корінь. На екрані з’явиться перелік консультацій, що містяться в базі. Знайти необхідну інформацію можна також через структуру категорій WikiLegalAid за галузями права.

«Платформа WikiLegalAid – це просто, вичерпно, актуально. Це дійсно правнича українська Wikipedia. Її база постійно розширюватиметься з урахуванням звернень клієнтів системи БПД», – зазначив директор Координаційного центру Олексій Бонюк.

Тепер, кожна людина, маючи лише доступ до інтернету, може отримати правову консультацію через довідково-інформаційну платформу WikiLegalAid. Інформаційний ресурс WikiLegalAid за адресою wiki.legalaid.gov.ua

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]