Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Узгоджено порядок денний чергової сесії
2021-02-18

У рамках підготовки 5-ї сесії, що відбудеться 19 лютого, міський голова Сергій Соломаха провів засідання погоджувальної ради керівників депутатських фракцій. У ході роботи було узгоджено питання порядку денного планової сесії та детально обговорено підготовлені проєктні рішення.

Головні питання сесійного засідання - затвердження бюджету 2020 року, зміни до головного кошторису Миргородської громади, затвердження Методики відшкодування перевізникам, які здійснюють пасажирські перевезення на території Миргородської міської територіальної громади, компенсації за пільгове перевезення окремих категорій громадян, затвердження нових Положень окремих відділів, Статутів комунальних підприємств, затвердження актів приймання-передачі майна, отриманого внаслідок реорганізації сільських рад, внесення змін до реалізації низки цільових міських програм. Серед широко обговорюваних питань акцент було зроблено на шляхах вирішення проблем у сфері охорони здоров'я, зокрема, подальшому реформуванні цієї галузі та земельному законодавстві. За підсумками широкого обговорення, до розгляду на 5-у сесію було погоджено 55 питань, включаючи додаткове, що виникло у ході підготовки сесії: внесення змін до Програми підтримки та розвитку КНП "Миргородська лікарня інтенсивного лікування".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]