Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Увага! Загальноміський учнівський літературний конкурс!
2019-11-11

У рамках щорічної Міжнародної акції "16 днів проти насильства" відділ молоді і спорту Миргородської міської ради оголошує загальноміський учнівський літературний конкурс «Б’є – не значить любить, або насильству немає виправдання».

Конкурс проводиться задля активізації інтересу учнівської молоді щодо актуальних питань в сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статті, виховання ненасильницької, толерантної поведінки у молодого покоління, популяризації загальнолюдських та сімейних цінностей. Організатори конкурсу пропонують учням переосмислити широко розповсюджені українські прислів'я та приказки, які історично виправдовують насильство над жінками: “Б’є – значить любить”, “Жінка не бита – хата не метена”, "Люби жінку як душу, а тряси як грушу" і т.п.

До участі в Конкурсі запрошуються учні та учениці 8-11 класів загальноосвітніх закладів міста. Конкурсні роботи приймаються у форматі поезії чи есе (500-800 слів).

Учасники Конкурсу, чиї роботи посядуть І, ІІ та ІІІ місця, отримають Дипломи переможців та цінні подарунки. Переможці(-ниці) конкурсу будуть запрошені на урочисту церемонію нагородження, яка відбудеться наприкінці листопада.

Основними критеріями оцінювання конкурсних робіт  є відповідність змісту роботи меті та умовам конкурсу, наявність власної думки, креативність та оригінальність викладу змісту. На конкурс не приймаються роботи, які є плагіатом інших робіт.

Кінцевий термін подання робіт на конкурс – 22 листопада 2019 р.

Конкурсні роботи  просимо надсилати в електронній формі на адресу:  [email protected]

з поміткою «Конкурс» або приносити в друкованому вигляді за адресою: вул. Сорочинська, 14а, каб. 104.

Для додаткових запитань та консультацій звертайтеся за телефоном: 5-48-86, (099) 544-51-36 або надсилайте запитання на адресу електронної пошти :  [email protected] з поміткою «Конкурс».

 Положення про конкурс 

Бажаємо творчої наснаги та натхнення!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]