Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Урочисте відкриття навчального року в Університеті третього віку
2019-09-05

04 вересня 2019 року знову урочисто відкрив свої двері Університет III віку при відділенні денного перебування Територіального центру (надання соціальних послуг) міста Миргорода, що має на меті впровадження та практичну реалізацію принципу навчання впродовж усього життя.

З вітальним словом до присутніх звернулася інструктор з трудової адаптації Валентина Бровко, яка радо привітала своїх студентів з початком нового навчального року та побажала їм успіхів у навчальному процесі, нових звершень та відкриттів у світі знань, невичерпної енергії,  наснаги та духовної єдності. Валентина Олексіївна  ознайомила слухачів з навчальним планом на майбутній учбовий рік. Заняття планується проводити на трьох факультетах : літературно- мистецькому, екологічне садівництво та городництво і основ здорового способу життя. Крім факультетів в Університеті будуть працювати гуртки хорового співу і прикладного мистецтва.

             Цього року до лав студентів долучилися і нові слухачі, які виявили бажання навчатись, а деякі студенти повернулися знову після літнього відпочинку і будуть продовжувати навчання та готові поринути в нові знання, нові знайомства і радісне спілкування.

   На святковому заході була представлена виставка творчих робіт талановитих студентів Університету III віку. Вироби та експонати з бісеру, картини вишиті хрестиком і гладдю, ляльки- мотанки, декоративні прикраси, вироби в’язані гачком не могли залишити байдужим жодного, адже виконані з любов’ю та високим рівнем майстерності. Активну участь у виставці взяли С.О.Шевченко, Н.І.Птіцина, Л.Ю.Багрій, Т.І.Войтенко та Н.В.Носова.

            Радісна і піднесена атмосфера панувала на святі. Присутні співали пісні про красу та велич рідної України та українські народні пісні разом з керівником гуртка співів Р.І.Карюк. Урочистий захід прикрасили виступи слухачів Університету III віку. Жартівливі номери подарував Е.Г.Антіпов, які дуже сподобались гостям свята. Присутніх вразив дует за участю Л.І.Мельченко та В.Г.Лесіна, що співали українські жартівливі пісні. Особливо зворушливо звучала патріотична пісня «Любіть Україну», слова якої написав В.Г.Зінков, музику Р.І.Карюк.

             Різноманітною була музична програма : лунали пісні на патріотичну тему, багато ліричних та гумористичних українських народних пісень. Святковий захід закінчився щирими посмішками, бурхливими оплесками та безмежною вдячністю всіх присутніх.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]