Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Український ветеранський фонд запустив спеціальний проект з мікрофінансування бізнесу ветеранів
2022-07-15

З метою забезпечення підтримки ветеранів війни та членів їх сімей, подальшої реадаптації та реінтеграції ветеранів війни до мирного життя через відповідні проекти постановою КМУ від 14 липня 2021 року №720 «про утворення бюджетної установи «Український ветеранський фонд» у сфері управління Міністерства у справах ветеранів України була утворена бюджетна установа «Український ветеранський  фонд». Одним із основних завдань Фонду є сприяння соціального захисту ветеранів та членів  сімей ветеранів шляхом підтримки та реалізації проектів, які спрямовані на підтримку ведення підприємницької діяльності ветеранами та сприяння у їхньому працевлаштуванні.         У зв’язку з повномасштабною агресією на нашу державу, Фонд запустив спеціальний проект з мікрофінансування бізнесу ветеранів та членів їхніх родин.

        Ветерани або члени сімей учасників бойових дій, які є фізичними особами-підприємцями або само зайнятими особами, стали внутрішньо-переміщеними особами (ВПО) і мають підтвердження цього статусу, зможуть отримати грошове відшкодування на придбані для ведення власної справи товари.

      Апліканти після заповнення заявки і завантаження всього пакету документів разом із чеками на покупку, мають можливість отримати відшкодування на суму до 20000 гривень включно.

       Кроки для отримання одноразової фінансової підтримки:

  1. Зібрати необхідні документи: копію паспорту (скан або фото) паспорту, довідки ВПО, виписки чи витягу з ЄДР про статус ФОП чи самозайнятої особи, підтвердження статусу члена сім’ї ветерана війни, чеки на покупку товарів після 24.02.2022р. для роботи бізнесу відповідно до КВЕД;
  2. Надіслати свою заявку з документами через аплікаційну форму:  https://20000.mva.gov.ua/ ;
  3. Отримаим відповідь від Фонду (за результатами перевірки пакету документів).

   Інформацію щодо такої підтримки можна отримати на офіційному сайті Фонду https://veteranfund.com.ua/ , на сторінці у мережі Фейсбук https://www.facebook.com/ veteranfundua/posts/138413405450329.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]