Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Український тур хореографічного ансамблю танцю Грузії "Батумі"
2018-11-12

Завдяки запальним танцям і акробатичним номерами Хореографічний ансамбль танцю Грузії "Батумі" називають "літаючими грузинами". Побачити красу і відчути енергетику танцю великого грузинського народу можна буде  в Миргороді, 12 листопада.  

Глядачів чекає справжнє європейське шоу: на сцені тридцять артистів і шість музикантів, сотні розкішних ексклюзивних костюмів (до слова, пошитих спеціально для нової програми), кавказькі кинджали і грузинські палаші, які артисти використовують в танці ... Родзинкою нової програми «Батумі» стануть складні акробатичні і танцювальні номери: артисти будуть буквально літати над сценою. 
  Хореографічний ансамбль танцю "Батумі" Мерії міста Батумі був заснований 1990 році. Автором ідей і засновником був перший директор ансамблю, знаменитий співак, заслужений артист Аджарії Нодар Сурманідзе, художній керівник і головний хореограф - народний артист Грузії, кавалер ордена і медалі честі, лауреат державної премії Мемед Абашидзе, автор трьох грузинських сценічних танців "ГАНДАГАНА" " Хорумі "" лазур "- Енвер Хабадзе. Ансамбль з самого початку був складений професійними танцюристами. 
  З 2011 року головним хореографом ансамблю став відомий танцюрист і хореограф, Кавалера Ордена Честі Шалва Гогуадзе, який звів ансамбль на нове, високу виконавську майстерність. Хореографи - колишні танцюристи ансамблю, заслужені артисти Аджарсой АР Міранда Багдадішвілі і Нугзар Микадзе. 
  У різні роки ансамбль гастролював в Туреччині, в Греції, в Швеції, в Данії, в Ізраїлі, в Сирії, в Болгарії, в Вірменії, в Німеччині, в Бельгії, в Іспанії, в Китаї. У грудні 2014 року ансамбль виступив у концертному залі Палацю культури "Україна" зі всесвітньо відомим віртуозним музикантом-виконавцем Василем Пападюк і його оркестром, і завоював любов і захоплення українського глядача. А в 2015 році ансамбль вдруге відвідав Україну в якості почесного гостя на ювілейний концерт Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. П. П. Вірського, де виступ «Батумі» було особливо відзначено відомими хореографами світу. 
  У 2016 році Ансамбль отримав GRAN PRIХ на фестивалі народного танцю в Латвії 
  У березні 2018 року- GRAN PRIХ на 73-тим фестивалі «FLORE» Італія.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]