Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Учнівське самоврядування ЗОШ №1 імені Панаса Мирного
2015-03-31

Познайомитись з особливостями дитячого самоврядування в ЗОШ №1 імені Панаса Мирного міста мали можливість юні лідери учнівських колективів навчальних закладів під час семінару «Сучасні тенденції розвитку учнівського самоврядування на засадах єдності виховання, розвитку, психологічної підготовки учнів до самореалізації в соціумі»

Усіх учасників заходу радо вітали заступник директора з виховної роботи Шинкаренко Світлана Володимирівна, педагог – організатор Дрімайло Ніна Миколаївна та учнівський парламент школи.  А Євгенія Троцак, учениця 9-А класу, подарувала всім присутнім пісню. 

            Учні та педагоги ЗНЗ міста дізнались із розповіді Дрімайло Н.М., що в1-ій школі діють два учнівські об’єднання – «Веселкова країна» (1-4 кл.) та «Під шкільними вітрилами» (5-11 кл.).У закладі вже 5-ий рік працює «Школа лідерів», яка об’єднала тих, хто прагне мати активну життєву позицію та користуватись авторитетом серед однолітків.

Учнівський парламент бере участь у загальноміських заходах та допомагає в проведенні шкільних свят, акцій, вечорів. Уже традиційними стали «Караоке в 1-ій школі», проект «Нове обличчя старого парку», «Свято казки» для молодших учнів, різноманітні квести.  Діти є не тільки учасниками, а й ініціаторами багатьох заходів.

Учнівське самоврядування ЗОШ №1спонукає кожного до осмислення власної ролі в життєдіяльності колективу і є реальним фактором формування демократичних, правових засад і традицій у міжособистісному спілкуванні старшокласників, їх підготовки до розбудови громадського суспільства нашої України. У цьому мали згоду переконатися учасники семінару,

            Загальноосвітній школі №1 імені Панаса Мирного є чим пишатися. У школі працює «Євроклуб», учні є учасниками й міжнародних проектів,а деякі з них відвідали Польщу та знайшли там собі друзів.

            Учасники семінару отримали цікаву інформацію про традиції 1-ої школи та поділились своїми думками про взаємозв’язок лідерства й харизми. Активісти жваво обговорили почуте й побачене та запевнили, що вони відкриті для співпраці на благо свого рідного міста та рідної держави.

Шевченко І.В.,

методист методичного кабінетувідділу освіти

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]