Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У закладах освіти обстежили стан захисних приміщень
2022-06-21

Для встановлення реальної можливості використання простих укриттів та ПРУ, наявних на території громади загалом і в освітніх закладах зокрема, розпочала роботу відповідна міська комісія. Спочатку було проаналізовано наявний перелік таких укриттів на території громади, їх реальний стан та заходи для приведення у відповідність до вимог. А потім члени комісії зробили виїзний огляд та обстеження підвальних приміщень закладів освіти  з метою встановлення можливості їх використання для укриття населення.

На місцях  члени комісії поспілкувалися з балансоутримувачами приміщень та обговорили подальші кроки. За підсумками такого рейду буде складено відповідні акти та сплановано подальші кроки для організації та забезпечення проведення робіт щодо утримання і приведення у готовність найпростіших укриттів (підвальних приміщень), відповідно до наказу МВС України від 09.07.2018 року №579 «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту».

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]