Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У полі зору депутатів: соціально-економічний розвиток Миргорода
2018-12-13

13 грудня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони праці, забезпечення правопорядку та демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами, охорони здоров’я, материнства і дитинства. До порядку денного було внесено заплановані питання та ті, які виникли у процесі підготовки сесії, що відбудеться 21 грудня.

Першим питанням було розглянуто звернення від керівників Миргородського району та адміністрації Миргородської ЦРЛ щодо виділення коштів для відшкодування витрат на лікування медичною установою жителів міста. За викладеною в листах інформацією, сума недофінансування за 10 місяців поточного року за пролікованих миргородців становить майже 8 141 282,39 грн. А для утримання Миргородської ЦРЛ у першому кварталі 2019 року  необхідно 4 741,8 тис.грн.

Фінансове питання мають підтримати або відхилити депутати міської ради. Обговорення звернення викликало емоційну дискусію. Лунали різні точки зору. Розглядали  варіанти співфінансування закладу, який не є об'єктом комунального майна міста. Йшлося і про те, що місто завжди допомагало  лікарні. У 2018 році районному бюджету було передано державну субвенцію на утримання ЦРЛ, а впродовж року з міського бюджету виділяли додаткові кошти на закупівлю медичних препаратів.  Незважаючи на перереєстрацію, закладу депутати готові допомагати  утримувати лікарню, оскільки на кону - здоров'я миргородців. Але депутати хочуть бачити, як витрачаються кошти. І раніше вони зверталися до адміністрації за поясненнями, як розподіляють міські кошти, але і тоді і зараз чітких пояснень не отримали.  Присутні на засіданні комісії головний лікар та економіст  ЦРЛ не змогли і цього разу пояснити це питання. Тому  на засіданні соціальної комісії було доручено адміністрації Миргородської ЦРЛ якнайшвидше підготувати розширений фінансовий звіт, оскільки 21 грудня має відбутися бюджетна сесія.

Далі у ході роботи  було опрацьовано такі проекти рішень: Про перейменування Центру соціальної реабілітації дітей - інвалідів м. Миргорода в Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю м. Миргорода та затвердження Положення про Центр; Про затвердження Програми соціального захисту населення м. Миргорода на 2019 рік; Про затвердження Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО, осіб, залучених до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській  областях під час проведення операції Об’єднаних сил (ООС)  на 2019 рік; Про внесення змін до Програми  зайнятості населення м. Миргорода на 2018 – 2020 роки; Про призначення  щомісячної стипендії Супруненку С.О. – сину загиблого депутата міської ради Супруненка О.А; Про затвердження Переліку окремих категорій громадян, за пільговий проїзд яких у автомобільному транспорті на міських маршрутах загального користування здійснюються компенсаційні виплати перевізникам за рахунок коштів міського бюджету; «Про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО на 2018рік; Про затвердження Положення про порядок та умови надання одноразової адресної грошової допомоги жителям м. Миргорода в новій редакції; Про затвердження Програми підготовки молоді міста Миргорода до військової служби і підтримки заходів мобілізації та забезпечення територіальної оборони на 2019 рік; Про внесення змін до Комплексної програми розвитку цивільного захисту міста Миргорода на 2017-2019 роки"; Про звіт постійної комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони праці, забезпечення правопорядку та демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами, охорони здоров’я, материнства і дитинства; Про звіт заступника міського голови Баришпольця Б.В.

У ході інформування також було представлено інформацію про підсумки економічного і соціального розвитку у 2018 році та затвердження Програми економічного і соціально розвитку міста Миргорода на 2019 рік та виконання Програми забезпечення діяльності депутатів Миргородської міської ради на 2017-2019 роки в новій редакції.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]