Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Петрівцях відкрили танцювальну студію
2021-12-20

Напередодні Дня Святого Миколая жителі селі Петрівці Миргородської міської територіальної громади отримали приємний подарунок - суттєво оновлене приміщення у сільському клубі - нову студію танцю.  На урочисте відкриття зібралися працівники культури, учні школи, жителі села та спонсори. До речі, сам проєкт з облаштування студії є ідеєю Петрівцівських школярів. Вони свого часу перемогли на всеукраїнському конкурсі "Підйом", що організував благодійний фонд "Повір у себе" генерального директора холдингу Віктора Іванчика. Допомагала дітям бібліотекар Віталіна Кропивна.

Конкурс організував благодійний фонд "Повір у себе" (генеральний директор холдингу Віктор Іванчик. Як розповіла бібліотекар Віталіна Кропивна, яка допомагала дітям, за перемогу у конкурсі від фонду передбачалося 30 тисяч гривень, ще 50 тисяч пообіцяли спонсори. Коли ж приступили до реалізації першочергового задуму, з'ясувалося, що цього буде замало для повноцінного оновлення морально застарілого приміщення в сільському клубі. Зрештою, увесь проєкт обійшовся у понад 400 тисяч гривень. За ці гроші провели повний демонтаж у колишньому холі. Встановили сучасні металопластикові вікна та вхідні двері, заново проклали електропроводку, зійснили усі внутрішні роботи та облаштували системи освітлення та опалення. Допомогу надала агрофірма "Астарта", представники якої і опікувалися виконанням робіт. За словами директора ТОВ "Астарта-Прихоролля", члена виконавчого комітету Миргородської міської ради Павла Кандиби, аграрії надають допомогу по всій території діяльності структурних підприємств товариства.

Благодійникам на святі з нагоди відкриття оновленого приміщення вручили подяки від громади і відділу культури міської ради і заспівали вітальних пісень з найкращими побажаннями.

Начальник відділу культури Лариси Педченко повідомила, що займатися в оновленому приміщенні  зможуть не лише діти, а й дорослі. Вже найближчим часом там запрацюють заняття з танців, фітнесу та проводитимуть інші спортивно-розважальні і культурні заходи.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]