Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргородській ЗОШ №9 встановили ІТП за механізмом ЕСКО
2018-11-08

У Миргороді продовжують впроваджувати механізм енергосервісу. В одній із  найбільших бюджетних будівель міста - ЗОШ №9 ім. Івана Зубковського встановили модульний індивідуальний тепловий пункт. Відтепер завдяки автоматизованій системі у школі підтримують комфортний температурний режим та економлять споживання тепла.

Нагадаємо, що 04 вересня 2018 року директор школи Юрій Лушин та  ТОВ "Український енергетичний траст", яке стало переможцем відкритих торгів на online-платформі  ProZorro, в особі директора Володимира Кріля, підписали перший в Миргороді енергосервісний договір. Істотні умови договору були підтримані депутатами та затверджені на сесії.

У школі система опалення не модернізувалася 30 років, з часів побудови. Середнє споживання тепла за рік становило 700 Гкал, а це більше 1 мільйона гривень щорічно. З перших днів  роботи ІТП в школі нарешті відчули комфортне рівномірно розподілене тепло, якого раніше не було - радіє Юрій Лушин. Завдяки цілеспрямованій політиці міського голови Сергія Соломахи в напрямку енергозбереження та співпраці спеціалістів відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту зі спеціалістами відділу освіти і школи вдалося зацікавити приватного інвестора. 

ТОВ "Український енергетичний траст" до 01 листопада завершило виконання енергосервісних заходів. Інвестор за власний кошт розробив проектно-кошторисну документацію з оформленням всіх дозвільних документів, закупівлю модульного індивідуального теплового пункту із системою погодного регулювання та online-диспетчеризацією, виконав монтажні та пуско-налагоджувальні роботи з подальшою передачею обладнання навчальному закладу з трирічною гарантією. Інвестор гарантує мінімальне скорочення споживання в натуральній формі в розмірі 21,8% за період дії договору. Саме тільки при досягненні гарантованої мінімальної економії навчальний заклад здійснюватиме оплату в розмірі 80% від фактичної економії, а 20% залишатимуться в бюджеті міста. По закінченню договору все обладнання переходить у власність школи, що в подальшому дозволить підтримувати комфортний температурний режим у навчальному закладі при меншому споживанні тепла.

Начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік та керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко особисто перевірили комфортність перебування в приміщенні школи та одноголосно висловили побажання подальшого встановлення в інших навчальних закладів ІТП.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]