Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргородській ЗОШ №3 вшанували пам’ять Героя АТО
2020-10-16

16 жовтня 2020 року - сумний день в історії Миргородської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 - чергова річниця від дня смерті її випускника, Максима Ошеки. 23-х річний юнак загинув під час виконання службових обов’язків у зоні АТО. 15 жовтня 2014 року він отримав поранення, а 16 жовтня помер в одній із лікарень Донецької області. Похоронили хлопця на місцевому кладовищі на Алеї Героїв. Меморіальна дошка на школі, в якій навчався Максим, буде вічним нагадуванням про героїзм захисників України.

Наш земляк, разом з багатьма захисниками Батьківщини, долучився до Небесного Легіону патріотів України - віддав найдорожче і найцінніше – своє юне життя, щоб над нашою Україною засяяло сонце миру і спокою, йдеться у соціальній мережі на сторінці школи.

Указом Президента України № 282/2015 від 23 травня 2015 року, за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Рішенням сесії Миргородської міської ради йому присвоєно  звання "Почесний громадянин міста Миргорода" (посмертно).

 Герої навіки в наших серцях...

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]