Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргородській громаді відновлюються протиепідемічні заходи для зупинення поширення СОVID-19
2022-09-22

На засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку 22 вересня провів перший заступник Миргородського міського голови Олександр Острянин, ухвалено рішення про відновлення протиепідемічних заходів, передбачених постановою Кабінету Міністрів від 09.12.2020 року № 1236. Відповідне рішення ухвалили через збільшення кількості хворих на ковід у Миргородській громаді. Рішення, зокрема, передбачає: дотримання режиму носіння захисних масок, соціальної дистанції та здійснення визначених заходів дезінфекції в закладах громадського харчування, на об'єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ринках, у громадському транспорті.

У Миргородській громаді, як і  в цілому по області та державі, побільшало хворих на коронавірусну інфекцію. На цьому тижні спостерігається збільшення кількості зареєстрованих випадків СОVID-19 у порівнянні з минулим тижнем на 126 %. Варто зауважити, що хворі – переважно не вакциновані. Більшість хворих – люди поважного віку, старші 60 років.

Керівники медичних закладів повідомили, що готові до сезонного спалаху інфекційних хвороб: первинна ланка забезпечена по протоколу лікування амбулаторних хворих медичними препаратами, а вторинна ланка має в достатній кількості як медикаменти так і кисень.

Зважаючи на ситуацію, перший заступник Миргородського міського голови Олександр Острянин  рекомендував жителям громади дотримуватися протиепідемічних заходів у місцях масового скупчення людей (масковий режим, соціальна дистанція тощо), а також вакцинуватися або зробити бустерну дозу. Зробити щеплення можна в кабінеті щеплень  № 403 ( поліклінічне відділення для дорослих) на вулиці Гоголя, 149. У наявності є вакцина CoronaVac та Pfizer.

За додатковою інформацією звертайтеся у відділ охорони здоров'я за телефоном 5-25-05. Відповідальна особа -  начальник відділу Сергій Юрійович Михайленко.


 

ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]