Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргородській громаді позбавили церкви московського патріархату права користування земельними ділянками
2023-05-24

24 травня міський голова Сергій Соломаха провів 32 сесію Миргородської міської ради. На засіданні, яке відбулося у відкритому режимі та з онлайн трансляцією, депутати ухвалювали рішення з 75 питань порядку денного. Одне із проголосованих рішень стосувалося позбавлення церков московського патріархату права користування земельними ділянками у громаді.

Ініціатором заборони діяльності релігійних організацій Української православної церкви (Московського патріархату) та припинення їх права користування земельними ділянками в Миргородській громаді стали Герой України Олександр Мостовий, військові та громадськість. Після публічного виступу Олександра Мостового в залі засідань, рішення "Про заборону діяльності релігійних організацій Української православної церкви (Московського патріархату) та припинення їх права користування земельними ділянками Миргородської міської територіальної громади" депутати підтримали абсолютною більшістю голосів. Також у рішенні викладено текст звернення депутатів Миргородської міської ради до керівництва держави щодо заборони діяльності релігійних організацій (об'єднань) Української православної церкви московського патріархату на території України.

 

ЗВЕРНЕННЯ

депутатів Миргородської міської ради щодо заборони діяльності релігійних організацій (об'єднань) Української православної церкви московського патріархату на території України

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]