Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді вивчають питання розвитку спільнот
2015-07-31

Читальна зала Палацу культури ПрАТ ЛОЗ "Миргородкурорт" зібрала сьогодні представників місцевої влади та органів самоврядування, сільських та селищних голів, бізнесменів, громадських активістів, журналістів – всі вони взяли участь у роботі форуму під назвою "Розвиток спільнот Полтавщини".  Йшлося про необхідність співпраці між представниками різних гілок влади, бізнесових та фінансових структур, громадських організацій задля покращення економічних та соціальних показників у нашому регіоні. Ініціатор заходу  - Український фонд розвитку спільнот.

Відкриваючи роботу форуму, депутат Київської районної в місті Полтава ради Оксана Черкас підкреслила, що саме учасники заходу зможуть вивчити успішні практики малих міст, політику інвестицій в малий та середній бізнес та, без сумніву, кожен здобуде нові корисні знання. До уваги присутніх були представлені виступи експертів з різних напрямків, зокрема щодо стратегічного планування місцевого розвитку на прикладі досвіду села, а також формування та розвиток сільських громад: досвід Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад. Експерт проекту DESPRO Ігор Абрам’юк наголошував на важливості етапу планування розвитку громад та наводив приклади інших країн. Присутні жваво висловлювали своє бачення ситуації саме у Полтавському регіоні.

На завершення форуму в практичній його частині учасники визначали пріоритетні напрямки економічного та соціального розвитку Полтавщини.

 За підсумками форуму, який проходив за підтримки Миргородської міської ради, було наголошено на необхідності проведення наступного етапу  планування спільної роботи щодо стратегічного планування розвитку громад. 

Місцем провдення чергового етапу форуму попередньо визначено Миргород, Великі Сорочинці та Пирятин.

Прес-служба міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]