Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді встановлено карантин через виявлений сказ у лисиці
2019-09-18

У Миргороді з 17 вересня  оголошено карантин через виявлення захворювання на сказ у лисиці. Відповідне рішення ухвалила протиепізоотична комісія при Миргородській міськраді. Після досліджень, проведених лабораторією ветеринарної медицини, підтверджено, що тварина хворіла сказом. Комісією затверджено заходи щодо подальшого убезпечення території від поширення сказу та розроблено графік профілактичних щеплень домашніх і безпритульних тварин по мікрорайонах міста.

Ветеринари просять мешканців  інформувати про незвичну поведінку тварин за телефоном 101 або (05355) 4-40-56. Звертаємося до містян із розумінням поставитися до ситуації та зробити щеплення своїм улюбленцям, а також тим, які живуть біля вашого будинку (відповідно до графіка, який буде розміщено  на сайті та міської ради та роздано головам будинкових і вуличних комітетів).

Нагадаємо, що 13 вересня, тварину було виявлено по вулиці Сорочинській. Вона покусала трьох людей в місті. Після досліджень, проведених лабораторією ветеринарної медицини, було підтверджено, що тварина хворіла  сказом.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]