Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відзначили День фізичної культури та спорту
2019-09-16

14 вересня в Україні відзначили День фізичної культури та спорту. З цієї нагоди на міському стадіоні "Старт" відділ молоді і спорту, спільно з ММЦФЗН "Спорт для всіх" та ФСТ "Україна" організовали низку спортивних активностей.

Зокрема, 15 вересня пройшли завершальні види міської Спартакіади трудових колективів. В програмі Спартакіади було проведено змагання з легкої атлетики, гирьового спорту та перетягування канату. До завершального етапу змагань команди підійшли досить у рівному положенні. Так на перемогу претендували команди працівників освіти та 3 ТВУЗ. Лише впевнений виступ у програмі останнього дня дозволив команді 3 ТВУЗ посісти перше місце, на другому залишилась команда працівників освіти.  Ще напруженіша боротьба точилася за третє  місце на яке претендували три команди: ТОВ "Енергофінанс" , команда працівників державних установ та коледжу ім. М.В. Гоголя. Напружена боротьба між цими командами  визначила третього призера Спартакіади – це команда коледжу ім. М. В. Гоголя. На закритті Спартакіади всі переможці та призери в окремих видах були нагородженні медалями та грамотами, а переможці  в загальнокомандному заліку отримали дипломи та кубки.

Окрім цього, працівники ММЦФЗН "Спорт для всіх" організували на міському стадіоні змагання з волейболу серед аматорських команд, участь в якому взяли як молодь, так і ветерани спорту. За результатами змагань команда ДЮСШ здобула 3 місце, команда "Авіатор" посіла заслужене 2 місце, а перемогу виборола команда "Медик". За спільним рішенням переможців, головний приз – новий волейбольний м'яч, було передано команді "ДЮСШ" для майбутніх тренувань юнаків та дівчат. Окрім цього, кращі гравці команд отримали наколінники для волейболу. Ними стали: Лаптійчук Ярослав (команда "Медик"), Ксьонз Дмитро (команда "Авіатор"), Приходчук Софія (команда "ДЮСШ").

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]