Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відкриють гемодіалізне відділення
2016-12-01

Із  березня наступного року жителі Миргородського краю зможуть лікувати нирки у місцевій ЦРЛ.   Там обладнають спеціальне  відділення, - повідомив міський голова Сергій Соломаха оговорюючи  за круглим столом з представниками районної влади, медиками та фармацевтами перспективну співпрацю у цьому напрямку. Докладно було обговорено фінансове питання.  Фінансування лікування хворих на нирки відбувається за регіональною програмою з державного бюджету. Тому ці питання ще будуть доопрацьовані підписантами Меморандуму щодо реалізації Проекту по оснащенню у Миргороді гемодіалізного відділення.

Інвестор - Товариство з обмеженою відповідальністю «ДІАЛІЗ МЕДИК» готове інвестувати за  Проектом 9,5 млн.грн. За словами представника компанії Fresenius Medical Care (Німеччина) Дениса Гоца, у відділенні буде встановлено не менше 6 апаратів для гемодіалізу «Fresenius 5008S», що підтримуватимуть можливість проведення високопоточного гемодіалізу та гемодіафільтрації, систему підготовки води, відповідну кількість діалізних крісел.

У разі реалізації Проекту, Миргород стане центром для лікування хворих всього госпітального округу, в який у перспективі увійдуть кілька районів Полтавської області, -зазначив головний лікар ЦРЛ Ярослав Будний.  Кількість хворих, що потребують замісної терапії (гемодіаліз, перитонеальний діаліз, трансплантацію нирки), як в Україні так і в Миргородському районі кожного року зростає. Поки ж таке лікування пацієнти змушені отримувати в обласному центрі.  У минулому році замісну ниркову терапію в Полтавській області було вперше застосовано  38 хворим: гемодіаліз - 24 хворим, перитонеальний діаліз - 12 хворим, трансплантацію родинної нирки - 2 хворим.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]