Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відбувся обласний мистецький форум «Upgrade yourself» («Прокачай себе»)
2019-05-13

Цієї суботи в приміщені краєзнавчого музею міста Миргорода в рамках програми «Агенти змін. Діти» відбувся обласний мистецький форум «Upgrade yourself» («Прокачай себе»). На захід завітали підлітки з Миргорода, Лубен, Полтави, Чорнух. Більшість учасників вперше брали участь у подібному заході.

Проект - дуже різноплановий. Така концепція вибрана не випадково. Для мене – це перший проект, тому хотів відчути, що дійсно цікаво учасникам, та вирішити, в якому напрямку працювати надалі. Виконуючи командні вправи, учасники навчалися спільної творчої роботи, а також усвідомлення, що основне – це вміння діяти разом та розуміння важливості ролі кожного. Найбільш насиченими на емоції стали бесіди із запрошеними: поетом і громадським діячем Людмилою Шумейко, амбіційним хіп-хоп виконавцем, засновником команди #37600 Віталієм Тенком, волонтером Корпусу миру США в Україні Остіном Доуелом, психологом школи № 1 Валентиною Сидоренко, а також гостею з Вінниці, тренером проекту "Агенти змін. Діти" Оленою Гуменною. Приємним доповненням до напруженого дня стали майстер-класи з малювання на воді «Ебру», приготування кави, а також авторська випічки, майстерна гра на гітарі від учасників проекту.

Відчуваю, що учасникам сподобалося. Команда організаторів: Бойко Даша, Харитонов Валентин, Сіренко Катя, і я, Городівський Іван - заряджена позитивною енергією та бажанням реалізовувати задуми.

Допомогу в організації форуму надали: депутати міської ради Залєський Олександр Васильович, Фененко Валентина Василівна, Денисенко Оксана Василівна, Вороновський Анатолій Миколайович, Булойчик Олена Михайлівна, Миргородський краєзнавчий музей, відділ освіти Миргородської міської ради, директор МП «Контакт» Олександр Карпенко, директор товариства Миргородський хлібзавод Олександр Бзенко, піцерія HotPizza.

 

                                                                                                         Організатор проекту

                                                                                                              Іван Городівський

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]