Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відбувся літній день "Велосипедом на роботу". Фоторепортаж
2015-06-18

Миргород разом з іншими містами України долучився до літньої акції "Велосипедом на роботу", що проводиться 18 червня у рамках тижня сталої енергетики, який цьогоріч проходить з 15 по 21 червня. 18 червня миргородці продемонстрували, що для них велосипед – це щоденний, зручний та мобільний транспорт, яким можна добратися на роботу чи навчання, у ділових та приватних цілях.

Долучившись до цієї акції, Миргород приєднався вже вдруге до велосипедного руху. За словами начальника відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту міської ради  Тетяни Усик, у квітні миргородці вперше приєдналися до започаткованої Асоціацією велосипедистів Києва акції, а сьогодні, коли в Києві почали будувати колони о 7.30, то  Миргород уже  в цей час був на роботі. На двохколісному транспорті на роботу групою приїхали заступники міського голови Сергій Павленко, Максим Верещак та начальник відділу, велоактивістка Тетяна Усик. Вона зазначає, попри те, що у місті не створено зручних умов для велосипедистів, кількість таких у Миргороді з кожним роком зростає і ця категорія учасників дорожнього руху потребує поліпшення відповідної інфраструктури.

Велоінфраструктура - ефективний елемент хорошої транспортної системи. За допомогою цього інструменту можна значно знизити навантаження на дорожню мережу, яку дає сьогодні особистий автотранспорт, навантаження на громадський транспорт. З введенням в дію велоінфраструктури суттєво покращується екологічна ситуація в місті. У рази зросте туристична привабливість, покращиться і безпека в центрі міста.

Постійний партнер Миргородської міської ради проект технічної підтримки GIZ "Енергоефективність у громадах" надає інформаційно-консультаційну та технічну підтримку розвитку велоінфраструктури в рамках реалізації Плану дій сталого енергетичного розвитку м. Миргород.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]