Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відбулася акція "Чиста річка"
2021-07-26

На вихідних у Миргороді відбулася акція "Чиста річка",  покликана привернути широку увагу до екологічних проблем нашої громади. Громадські активісти висвітлили проблематику нашої водойми та закликали жителів гуртуватися та долучатися  для порятунку річки.

Заступник міського голови Сергій Швайка розповів про те, що міська влада не стоїть осторонь цього питання. Сергій Олексійович приніс  документи та проєкти,  які упродовж тривалого часу розроблялися із екологами та іншими фахівцями для очищення річки на території міста. Разом з тим, таку роботу потрібно проводити про всій акваторії водойми, адже замулення та пересихання - це проблеми всіх малих річок. Розповів, які роботи були виконані коштом обласного екологічного фонду.  Повідомив, що  влада готова до діалогу з активом громади для спільного вирішення екологічних питань. На цьому тижні відбудеться засідання робочої групи, де і будуть окреслені  конкретні кроки для порятунки нашої водойми.

Довідково: ще у 2017 році в  Миргороді відбувся круглий стіл з питання збереження водних ресурсів на території Полтавщини. Представники департаменту екології та природних ресурсів Полтавської ОДА, проєктанти з Києва та Дніпра, голови територіальних об'єднаних громад, міських та районних адміністрацій, громадські активісти порушили болючу проблему: зниження рівня води у водоймах Полтавщини та радилися, як вирішити це питання. Докладніше 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]