Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді триває підготовка до можливої повені
2017-02-21

Кінець зими та початок весни супроводжується ризиком настання повені та паводків. Аби запобігти ймовірним надзвичайним ситуаціям відповідні служби завчасно планують свою роботу. 21 лютого відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням першого заступника міського голови Сергія Швайки.

Розглянуто три питання порядку денного: про готовність органів управління, сил та засобів спеціалізованих служб міста до безаварійного пропуску можливого льодоходу, весняної повені та дощових паводків; про стан водопропускних та гідроспоруд на території міста, про наявність матеріального резерву паливно-мастильних матеріалів; проведення профілактичної роботи з населенням.

Начальник сектору цивільного захисту Олександр Яременко повідомив, що в місті триває підготовка до можливої весняної повені. У цілому система дій на випадок виникнення надзвичайної ситуації відпрацьована. Проведена попередня оцінка негативного впливу повені та льодоходу на об’єкти життєзабезпечення населення, транспорту, енергетики, зв’язку, садиб та будівель, складений їх перелік і визначені заходи щодо захисту й забезпечення їх сталого функціонування. Вчасно проводяться заходи щодо відведення вод, утворених внаслідок танення снігу від житлових будинків та об’єктів господарювання, які потрапляють у зону постійного підтоплення. Об’єкти житлово-комунального господарства до роботи в період повені готові. Відстежується гідрологічний і льодовий режим в річці.

В цілому на засіданні комісії зазначено, що пожежно-рятувальні підрозділи та комунальні підприємства міста готові до дій за призначенням, створено резерв пального для запобігання виникнення надзвичайних ситуацій природного характеру.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]