Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді святкували 25 років «Укрпрофоздоровниці»
2016-12-05

Цими днями на курорті «Миргород» відзначалася особлива подія для санаторно-курортного комплексу нашої держави. Свій ювілей святкувало Акціонерне товариство лікувально-оздоровчих закладів профспілок України – «Укрпрофоздоровниця». В урочистих заходах взяв участь і міський голова Сергій Соломаха.

25 років тому, в нелегкий час становлення Незалежної України, гостро постало питання щодо майбутнього курортної системи. Виникла необхідність створення на базі профспілкових оздоровниць якісно нової структури, яка б відповідала вимогам часу, дала можливість зберегти і розвивати матеріальний потенціал оздоровниць, тим самим, зробити свій внесок у розбудову нашої держави. Свої зусилля для її створення об’єднали – Федерація профспілок України, Фонд соціального страхування України та Українська республіканська рада по управлінню курортами профспілок. Так, у грудні 1991 року, було створено Закрите акціонерне товариство лікувально-оздоровчих закладів профспілок України – «Укрпрофоздоровниця». І це, як показав час, було єдине правильне на той час рішення, яке дало можливість зберегти унікальну систему оздоровлення населення.

Ці чверть століття були непростими. «Укрпрофоздоровниця» пройшла складний шлях становлення разом з нашою молодою незалежною державою, згуртовувала зусилля всіх працівників профспілкових оздоровниць на збереження і розвиток санаторно-курортних закладів Товариства, адаптувала його структуру і матеріальну базу до вимог нинішнього часу. Завжди ставала на допомогу в доленосні для нашої країни моменти. Санаторії Профспілок України першими широко відчинили двері для мешканців Прип’яті і Чорнобиля після страшної трагедії на ЧАЕС, лікували дітей з облисінням після екологічної катастрофи в Чернівцях, надавали допомогу населенню Алчевська після аварії тепломережі міста в зимню пору та в багатьох інших випадках. І після трагічних подій на Євромайдані, колективи оздоровниць, своїм власним коштом, приймали на лікування постраждалих учасників Революції гідності, а пізніше переселенців з Криму та Сходу країни. У критичний момент для Збройних Сил України, працівники профспілкових оздоровниць збирали і передавали власні кошти, військову амуніцію, продукти та інше на допомогу нашим захисникам. У спеціалізованих відділеннях профспілкових оздоровниць постійно проходять реабілітацію тисячі учасників АТО разом з родинами.

Сьогодні ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» об’єднує більше 80 санаторно-курортних закладів у всіх куточках України, є засновником 6 акціонерних товариств, до числа яких належить і курорт «Миргород». Щороку в її санаторіях відновлюють своє здоров’я біля 350 тисяч громадян України та десятків інших держав світу. За 25 років існування «Укрпрофоздоровниці» на її базі було оздоровлено 12 мільйонів людей.

Честь приймати керівників Профспілок України, соціальних фондів та оздоровниць з усіх куточків нашої держави, а також численних почесних гостей надали колективу ПрАТ «Миргородкурорт», який сьогодні є безумовним лідером санаторно-курортної галузі нашої держави і визнаний кращим курортом світу. Гості мали змогу для обміну досвідом і високо оцінили досягнення миргородської оздоровниці, яка вже стала візитівкою курортної України і щороку приймає гостей більш , ніж з 30 країн світу.

Ми вітаємо всіх учасників святкування 25-літнього ювілею Акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України – «Укрпрофоздоровниця» і бажаємо нових успіхів у їх важливій і благородній справі.

Особливо вітаємо колектив нашого курорту «Миргород», який, в наступному 2017 році, відзначатиме свій столітній ювілей.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]