Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді проходить виїзний семінар " Запуск регіонів: Донбас"
2017-01-20

Проект «Запуск регіонів Донбасу» є частиною ініціативи «Запуск Регіонів/Launching regions» Українського інституту міжнародної політики (УІМП) щодо реформи децентралізації, розвитку регіонів та наближення України до стандартів Європейського Союзу в сфері регіонального розвитку, місцевого самоврядування та підвищення прозорості та відповідальності місцевої влади. У рамках проекту на базі Миргорода організовано  семінар для представників  органів місцевого самоврядування та громадянського суспільства міст обласного та районного значення Донецької та Луганської областей.

Миргород поділився напрацюваннями у рамках децентралізаційних процесів та співпраці з міжнародними донорами.  Як повідомив міський голова Сергій Соломаха, місто задіяно у 15 різноманітних проектах.  Ініціативи в дії презентувала начальник відділу муніципальних, ініціатив та енергоменеджменту Тетяна Усик. Гостей приємно  здивували втілені проекти, а особливо  за участі  громадські.  Представниця Міністерства регіонального розвитку  України Лідія Євтушенко докладно проінформувала  про реформу з децентралізації влади в Україні, її особливості та етапи, труднощі та переваги, результати.  Пані Лідія докладно зупинилась на нових повноваженнях та ресурсах передбачених законодавством для органів місцевої влади, перебігу втілення реформи та подальші кроки, що передбачені для забезпечення спроможності, повсюдності та відповідальності місцевого самоврядування в рамках реформи. Представниця Міністерства відзначила досвід Миргорода по  залученню додаткових коштів для місцевого розвитку. Депутат Вільнюської райради Вайдас Аугунас, який був запрошений на семінар як експерт , приємно вражений роботою Миргорода по  поводженню з твердими побутовими відходами та розповів, як ця система працює  в Європі. За круглим столом представники територіальних громад  мали змогу отримати відповіді на актуальні запитання.

 Проект «Запуск регіонів Донбасу» здійснюється Українським інститутом міжнародної політики у партнерстві з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України в рамках проекту Українська ініціатива зміцнення громадської довіри, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку ( USAID).

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]